Pui tiganesc la punga

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 19 Sep 2010 | 12891 vizualizari

 

Minunate merita sa le incercati,sursahttp://gourmandine.ro/retete-mancaruri/pui-tiganesc-la-punga/

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe pui
  • 500 ml lapte
  • 1 capatana  usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 ml unt
Pentru condimentat legumele:
  • 500 g ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 g unt
  • 2 linguri unt pt uns punga
  • 1 punga magica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui tiganesc la punga:

Se curata bine pulpele sau puiul se spala bine dupa care se pun la marinat peste noapte in 500 ml lapte amestecat cu 1 capata de usuturoi drobit sau pisat bine.

Ciupercile se curata si se taie feliute,cartofi se taie cubulete sau in 4 si se condimenteaza cu untul amestecat cu condimentele,dupa care se amesteca bine cu ciupercile si cartofii.

Punga se unge bine cu untul dupa care se pun cartofii si ciupercile iar peste ele se pun pulpele condimentate si ele,iar punga se pune intr-un vas de yana sau orice tava.

Pulpele se scot din lapte se sterg bine cu un prosop dupa care se condimenteaza bine cu untul si condimentele,iar apoi se aseaza peste cartofii din punga.

Se inchide punga cu clema se inteapa din loc in loc cu o scobitoare dupa care se da la cuptor pentru 1 ora aproximativ.Daca doriti sa fie mai rumenita carnea se scoate tava se taie punga si se mai lasa la cuptor pentru inca 15 minute.

Sant minunate cu muratura sau daca vreti cu putin mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui tiganesc la punga" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume