Pui tiganesc la punga

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 19 Sep 2010 | 8375 vizualizari

 

Minunate merita sa le incercati,sursahttp://gourmandine.ro/retete-mancaruri/pui-tiganesc-la-punga/

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe pui
  • 500 ml lapte
  • 1 capatana  usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 ml unt
Pentru condimentat legumele:
  • 500 g ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 g unt
  • 2 linguri unt pt uns punga
  • 1 punga magica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui tiganesc la punga:

Se curata bine pulpele sau puiul se spala bine dupa care se pun la marinat peste noapte in 500 ml lapte amestecat cu 1 capata de usuturoi drobit sau pisat bine.


Ciupercile se curata si se taie feliute,cartofi se taie cubulete sau in 4 si se condimenteaza cu untul amestecat cu condimentele,dupa care se amesteca bine cu ciupercile si cartofii.


Punga se unge bine cu untul dupa care se pun cartofii si ciupercile iar peste ele se pun pulpele condimentate si ele,iar punga se pune intr-un vas de yana sau orice tava.


Pulpele se scot din lapte se sterg bine cu un prosop dupa care se condimenteaza bine cu untul si condimentele,iar apoi se aseaza peste cartofii din punga.


Se inchide punga cu clema se inteapa din loc in loc cu o scobitoare dupa care se da la cuptor pentru 1 ora aproximativ.Daca doriti sa fie mai rumenita carnea se scoate tava se taie punga si se mai lasa la cuptor pentru inca 15 minute.


Sant minunate cu muratura sau daca vreti cu putin mujdei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui tiganesc la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

elena1988 1

22.03.2011, 18:24

babi5 1

11.08.2013, 17:06

nadina73 1

11.08.2013, 22:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu condimente -la cuptor