Pui umplut cu caise si castane

de ianculubita in Pui, 12 Iun 2013 | 2144 vizualizari

 

Maine-i sarbatoare mare,asa ca va propun o reteta sa va rasfatati familia!!

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui mai mare
  • 1mana de caise uscate
  • 2linguri piure de castane
  • 50ml coniac de buna calitate
  • 4linguri tarhon uscat
  • 1lingurita praf de anason
  • 100g jambon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu caise si castane:

Punem caisele intr-un bol acoperite de coniac si lasam la frigider pana a doua zi;


Pieptul feliat dar nu pana la capat,batut usor,condimentat cu sare si piper,punem deasupra felii de jambon,presaram tarhon,si putin ulei de masline;


rasturnam caisele cu tot cu coniac in blender,adaugam pasta de castane,1lingura de tarhon si anasonul si facem o pasta din aceste ingrediente;


punem pasta deasupra jambonului,rulam,prindem cu scobitoare,trecem ruloul prin ulei,infasuram in folie alimentara bine stransa si-l lasam la frigider 1h;


prajim apoi ruloul putin in ulei,dupa care-l punem la cuptor sa se rumeneasca;


servim imediat cu orice garnitura avem.

TIPS-URI

1

e bine ca sa aveti un piept de rezerva pentru ca pasta intotdeauna va rezulta mai multa si nu trebuie pusa toata pe carne

2

caisele pot fi hidratate si in vin alb sec

3

jambonul poate fi inlocuit cu orice alt preparat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu caise si castane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 06:49

interesanta reteta

ianculubita 1

21.11.2013, 12:33

Panacris 1

19.02.2015, 10:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu amestec hawaian si legume la cuptor