Pui umplut cu cartofi noi

de merisor in Pui, 28 Mai 2013 | 21102 vizualizari

 

Am vrut sa asez de fapt cartofii pe langa pui, dar fiind vasul mic mi-a venit ideea sa ii introduc in interiorul puiului.
Foarte buni au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui fraged (1500 gr)
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 capatana usturoi
  • condimente:piper, boia de ardei dulce, oregano, rozmarin
  • 100 ml ulei
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu cartofi noi:

Curatam usturoiul si il pisam bine, il frecam cu uleiul si sare apoi adaugam patrunjelul tocat, piperul, boiaua de ardei si oregano.


Spalam bine puiul il intepam cu o furculita din loc in loc si il ungem cu pasta de usturoi si condimente apoi il asezam intr-un vas termorezistent cu capac.


Eu l-am pus intr-un vas de yena. Cartofii ii curatam si spalam, apoi presaram peste ei sare si rozmarin. Umplem puiul cu ei si mai asezam si pe langa daca mai incap.


Punem capacul si dam la cuptor la 180 grade pentru 40 de minute.


Puiul meu a avut si putina grasime pe care am lasat-o pe el, deci nu a necesitat sa mai adaug ulei si nici apa nu am pus pentru ca s-a inabusit suficient datorita capacului.


in ultimele 10 minute l-am lasat fara capac si am redus temperatura cuptorului pentru a se colora frumos.


A iesit o bunatate!

 

TIPS-URI

1

Se pot trece prin pasta de usturoi si cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (81)

botcrina 1

05.07.2015, 17:29

Rita Ilies 1

13.04.2016, 17:15

Ce rețetă faină!

Ancutsa 1

17.09.2017, 14:11

Arata minunat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava