Pulpa de curcan impanata la cuptor

de cristeena20 in Curcan, 25 Mai 2014 | 5738 vizualizari

 

O friptura ce se topeste in gura...

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare superioara de curcan
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper, cimbru verde, pasta de ardei, 2 linguri untura, praf de usturoi
  • vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan impanata la cuptor:

- Prima data marinam carnea. Pul a superioara se spala si se sterge cu un servet absorbant. Facem crestaturi cu un cutit si introducem catei de usturoi taiati bastonase pe lungime. Presaram cu sare , piper si ungem cu pasta rezultata din untura, putin ulei de masline, catei de usturoi, pasta d epaprica, cimbru verde,sare, piper negru.Acest amestec in punem in blender si obtinem o pasta aromata. Ungem bine pulpa pe toate partile si stropim cu vin alb. Lasam la frigider acoperita cel putin 4 ore (se poate lasa de cu seara )


- Intr-o tava taiem o capatana de usturoi pe jumate si asezam cu mijlocul in jos Aduagam din sosul facut, punem pulpa deasupra usturoiulul asezat in tava si turnam marinata peste . Acoperim cu folie de aluminiu si dam la foc incins (220 grade) Dupa 30 minute intoarcem si mai acoperim cca 30 minute. Apoi scoatem folia, intoarcem dion nou pulpa si turnam un mujdei de usturoi facut din usturoi pisat cu sare si apa. Lasam pana se prajeste bine pulpa (cand intepam cu un cutit sa nu iasa lichid roz.


- Se serveste feliata alaturi de garnitura dorita. Eu am facut cartofi aurii si salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Aurelia 07_07 1

25.05.2014, 22:56

mihaelar63 1

26.05.2014, 11:30

Super !!!

kukibella 1

27.05.2014, 13:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu cartofi la cuptor