Vinete umplute cu carne de curcan

de noiinbucatarie in Curcan, 13 Aug 2017 | 625 vizualizari

 

Vinete foarte gustoase cu carne de curcan ce s-au dus numaidecat.
M-am inspirat de aici - https://www.bucataras.ro/retete/vinete-umplute-cu-carne-de-pui-73857.html doar ca eu am folosit care de curcan, fara morcov si cu cascaval simplu in locul celui afumat si plus cateva condimente :)

 

INGREDIENTE

  • aprox. 250 g piept de carne de curcan
  • 4 vinete
  • 2 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • miezul de la 1 vanata
  • 50 ml ulei
  • 30 g cascaval
  • sare
  • piper
  • oregano
  • patrujel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne de curcan:


Mai intai, taiem vinetele pe jumatate si le scobim interiorul.


Ceapa, carnea de curcan si ardeiul le taiem cubulete si le punem impreuna cu uleiul la calit. Le lasam 10 minute, dupa care adaugam si rosiile si miezul de la o vanata tocate marunt. Mai lasam 10 minute pe foc, adaugam sare, piper si oregano si umplem vinetele.


Adaugam 1 cana de apa in tava si dam la cuptor pentru aprox. 30 de min.


Cand sunt gata, adaugam cascaval ras si patrunjel.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustoase cu smantana!

2

Se poate folosi piept de pui sau carne tocata de porc in locul celei de curcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

14.08.2017, 21:34

oanapl 1

14.08.2017, 21:59

Super bune!

noiinbucatarie 1

14.08.2017, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman