Friptură/Ruladă de curcan

de Catalina L in Curcan, 17 Mai 2015 | 2017 vizualizari

 

Este o reteta de preparare pentru orice tip de rulada de carne :de porc, de pui, de curcan - rulada pregatita de casa sau pregatita si cumparata cruda de la macelar.

 

INGREDIENTE

  • Rulada de curcan pentru 4 persoane ( facuta de casa sau preparata la măcelar)
  • 1 ceapă
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 cățel de usturoi
  • 20-25 cl de apă (sau vin alb)
  • 25 g unt
  • sare, piper,
  • ierburi (dafin, cimbru etc....)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură/Ruladă de curcan:

Eu am cumparat-o cruda de la macelar- are un carnat si branza in mijoc, si este inconjurata de felii subtiri de bacon



Incălziti untul intr-o tigaie profunda pe foc.



Puneți rulada și lăsați-o sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute.



Se adaugă ceapa tocata , ardeiul taiat cubulete si usturoiul si se caleste un pic.



Se pune apa clocotită, sarea, piperul si ierburile.



Acoperiti si gatiti 20-25 de minute. Se scoate friptura si se lasa un pic sa se raceasca.



Se taie friptura în felii și se pune cu sosul din tigaie intr-un vas la cuptor.



Se lasă sa se rumenească timp de 10 -15 minute.



Se serveste cu piure ( reteta aici ) sau cu cartofi franțuzești (reteta aici).



Poftă bună !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură/Ruladă de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

18.05.2015, 18:35

Tare bine arata. In poze mie mi se pare ca are si carnati, dar la ingrediente nu scrie

Catalina L 1

19.05.2015, 09:07

rocsi - eu am cumparat-o cruda de la macelar- are un carnat si branza in mijoc, si este inconjurata de felii subtiri de bacon

mihaelar63 1

16.06.2015, 11:04

Foarte aratoasa rulada ta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor