Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi

de nadina73 in Curcan, 13 Oct 2010 | 4798 vizualizari

 

Tot o mancarica pragtita de buni,si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina alba
  • ulei pt prajit
  • Pt piure:
  • cartofi 1,5 kg
  • 100 g unt
  • 1 cana de lapte caldut
  • 100 smantana
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi:

Pt piure.


Se curata cartofii, se pun la fiert in apa cu sare.Cand sant fierti se zdrobesc bine dupa care se pune untul si se mixeaza bine, se pune treptat si laptele caldut si smantana se mixeaza bine toate.


Pt snitele din piept de curcan:


Se feliaza pieptul de curcan se condimeteaza bine cu sare si piper.Este mult mai fraged daca se tine macar 2 ore in lapte.Se bat ouale cu un praf de sare ,separat se pune faina alba intr-un castronel si uleiul la incins.


Se dau snitelele prin ou prin faina si iar prin ou si din nou prin faina(de doua ori,vor iesi mult mai pufoase)se prajesc in ulei fierbinte.Sau cum bunicul e la regim,buni i-a pregatit piept la gratar .


Si a servit fiecare dupa preferinta piure cu snitel sau su piept la gratar si cu faimosul piure de cartofi.


PS:pieptul de curcan are foarte putine calorii si chiar indicat in curele de slabire este foarte sanatos e mult mai bun decat cel de pui

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Corinuta 1

15.10.2010, 19:09

inghit in sec!

ela 1

16.10.2010, 00:00

ce-mi plac....

mariac 1

17.10.2010, 01:28

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu crusta crocanta