Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi

de nadina73 in Curcan, 13 Oct 2010 | 7733 vizualizari

 

Tot o mancarica pragtita de buni,si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina alba
  • ulei pt prajit
  • Pt piure:
  • cartofi 1,5 kg
  • 100 g unt
  • 1 cana de lapte caldut
  • 100 smantana
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi:

Pt piure.

Se curata cartofii, se pun la fiert in apa cu sare.Cand sant fierti se zdrobesc bine dupa care se pune untul si se mixeaza bine, se pune treptat si laptele caldut si smantana se mixeaza bine toate.

Pt snitele din piept de curcan:

Se feliaza pieptul de curcan  se condimeteaza bine cu sare si piper.Este mult mai fraged daca se tine macar 2 ore in lapte.Se bat ouale cu un praf de sare ,separat se pune faina alba intr-un castronel si uleiul la incins.

Se dau snitelele prin ou  prin faina si iar prin ou si din nou prin faina(de doua ori,vor iesi mult mai pufoase)se prajesc in ulei fierbinte.Sau cum bunicul e la regim,buni i-a pregatit piept la gratar .

Si a servit fiecare dupa preferinta piure cu snitel sau su piept la gratar si cu faimosul piure de cartofi.

PS:pieptul de curcan are foarte putine calorii si chiar indicat in curele de slabire este  foarte sanatos e mult mai bun decat cel de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale