Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi

de nadina73 in Curcan, 13 Oct 2010 | 7894 vizualizari

 

Tot o mancarica pragtita de buni,si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina alba
  • ulei pt prajit
  • Pt piure:
  • cartofi 1,5 kg
  • 100 g unt
  • 1 cana de lapte caldut
  • 100 smantana
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi:

Pt piure.

Se curata cartofii, se pun la fiert in apa cu sare.Cand sant fierti se zdrobesc bine dupa care se pune untul si se mixeaza bine, se pune treptat si laptele caldut si smantana se mixeaza bine toate.

Pt snitele din piept de curcan:

Se feliaza pieptul de curcan  se condimeteaza bine cu sare si piper.Este mult mai fraged daca se tine macar 2 ore in lapte.Se bat ouale cu un praf de sare ,separat se pune faina alba intr-un castronel si uleiul la incins.

Se dau snitelele prin ou  prin faina si iar prin ou si din nou prin faina(de doua ori,vor iesi mult mai pufoase)se prajesc in ulei fierbinte.Sau cum bunicul e la regim,buni i-a pregatit piept la gratar .

Si a servit fiecare dupa preferinta piure cu snitel sau su piept la gratar si cu faimosul piure de cartofi.

PS:pieptul de curcan are foarte putine calorii si chiar indicat in curele de slabire este  foarte sanatos e mult mai bun decat cel de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut