Pulpa de curcan in folie la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 17 Apr 2015 | 2517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare de curcan
  • ulei de masline
  • vin rose
  • praf de usturoi/piper alb/fulgi de chilli /busuioc
  • apa
  • folie de aluminiu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in folie la cuptor:

Pulpa de curcan se cresteaza pe ambele parti(se poate lasa si la marinat cateva ore, daca aveti timp, eu nu am lasat-o).


Se condimenteaza pe ambele parti,se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu, se stropeste desupra cu ulei de masline, se impacheteaza bine si se pune intr-o tava in care punem apa.


Se lasa la cuptor la 180 grade circa 45min -1 ora, intre timp se intoarce si pe partea cealalta.


De desface cu grija folia de aluminiu (nu se inlatura), se stropeste cu vin rose,langa se pune putina apa(in folie)si se da la cuptor cam 10 minute pe ambele parti pentru a se rumenii.


Se serveste alaturi de cartofi copti la cuptor si salata de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Bya Ralu 1

20.04.2015, 05:10

marcela

mihaelar63 1

21.04.2015, 22:26

Frumos rumenit ti-a iesit

Bya Ralu 1

25.04.2015, 15:45

da a iesit super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Racitura cu pui (sau piftie)