Pulpa de curcan in sos de vin si ciuperci

de laura_n in Curcan, 2 Feb 2013 | 3699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa curcan
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 catei usturoi
  • cateva rosii deshidratate in ulei
  • 1 paharut vin alb
  • 2 lg bulion
  • sare
  • oregano
  • ulei masline
  • praf usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in sos de vin si ciuperci:

Pulpa de curcan se spala si se pune la fiert vreo jumatate de ora.


Ceapa se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se zdrobeste.


Intr-o tigaie, se pune un pic de ulei masline si se pun la calit ceapa cu usturoiul si rosiile taiate cubulete.


Dupa ce a fiert pulpa, se scoate din apa si se portioneaza bucati mai mici care se pun la calit peste ceapa. Dupa ce s-a rumenit bine si carnea, se adauga ciupercile scurse. Se calesc un pic si apoi se toarna vinul. Dupa ce a sfarait bine, se adauga bulionul, oregano, sare si putina zeama de la fiert. Se lasa sa scada sosul si la sfarsit se presara putin praf de usturoi. Se acopera cu un capac si se lasa vreo 10 min asa acoperit inainte de servire.


Se serveste alaturi de un piure cremos de cartofi sau alta garnitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos de vin si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

laura_n 1

03.02.2013, 20:15

multumesc frumos

Krystyan Trendy 1

12.12.2013, 14:42

grozava pulpa

Panacris 1

22.02.2014, 09:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan la cuptor