Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mujdei
Carnea se spală, se şterge şi se condimentează (ulei de floarea soarelui, cimbru, sare şi piper).
Cartofii se curaţă, se spală, se taie felii; se condimentează cu sare, piper şi puţin ulei de floarea soarelui.
Se unge o tavă cu unt, se pun cartofii şi carnea.
Se acoperă cu folie de aluminiu.
Se introduce tava în cuptor (încălzit) timp de 45-50 minute, la foc potrivit; după 20 minute se scoate folia de aluminiu.
Mujdeiul de usturoi
Se curăţă usturoiul, se presează cu ustensila pentru mujdei; se bate bine cu sare grunjoasă până devine o pastă; se adaugă puţin câte puţin ulei de floarea soarelui amestecându-se continuu. La final se adaugă oţetul, puţină apă minerală şi ierburile tocate mărunt.
Poftă bună!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult