Curcan ardelenesc

de mihaelar63 in Curcan, 1 Feb 2016 | 2169 vizualizari

 

Carnea de curcan preparata astfel iese foarte frageda. Reteta este simpla, rustica nu necesita manopera dificila. Daca as avea un local as pune-o in meniu. Cu asemenea preparat garantat nu te faci de rusine.
Eu am  preparat curcanul ardelenesc la Multicookerul Philips .

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa curcan [1.5 kg ]
  • 1 ceapa tocata
  • 1 tija telina tocata
  • 1 ardei iute rosu taiat rondele
  • 1 lingurita boia ardei
  • 1 crenguta de cimbru
  • 6 catei usturoi
  • 4 linguri ulei [ reteta prevede untura ]
  • 2 pahare moare [zeama de varza acra ]
  • Codite praz - verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan ardelenesc:


  1. Pulpa de curcan curatata si spalata se opareste in apa clocotita.

  2. Am transferat carnea de curcan in vasul aparatului de gatit.

  3. Am pus in vas legumele si condimentele.

  4. Am adugat zeama de varza si uleiul.

  5. Sarati foarte putin. Zeama de varza este si ea sarata.

  6. Am setat pe functia fry timp de 45 minute.

  7. Timpul a fost suficient ca lichidul sa se evapore.

  8. In ultima parte a prepararii am intors de pe o parte pe alta carnea din cand in cand.

  9. La servire presarati verdeata pentru aspect. Eu am avut codite de praz, pe aproape :d

  10. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Am avut emotiii, ma gandeam ca voi avea o friptura cu gust pregnant de varza murata. Nici gand. Zeama de varza a ajutat la obtinerea unei fripturi incredibil de fragede. Sosul format a avut un gust deosebit de gustos.

2

Sarati foarte puti. Zeama de varza este si ea sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan ardelenesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:38

bun, bun!

mihaelar63 1

03.02.2016, 13:48

Daniela

marcela1979 1

21.04.2016, 23:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi