Pulpa de curcan in stil italian

de Alexandra Elena in Curcan, 4 Apr 2014 | 2508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe inferioare de curcan
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o tija de telina apio
  • 4 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel
  • coaja rasa de la o lamaie
  • sare si piper
  • 2 linguri de faina
  • ulei
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in stil italian:

Se taie pulpele in felii de 2-3 cm cu os, se spala, le uscam, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se dau prin faina. Se pune uleiul intr-o tigaie larga, cat sa acopere fundul, se lasa sa se incinga si se pun feliile de carne cateva minute, pana ce prind o crusta. Scoatem carnea pe o farfurie. Tocam ceapa, morcovii, telina apio si usturoul, le calim impreuna in ulei, cand sunt calite adaugam feliile de carne, completam cu apa, dam la foc mic si lasam la fiert aproximativ 90 de minute, verificand din cand in cand sa nu scada lichidul. Cand este gata razalim coaja de la o lamaie si adaugam patrunjel, proaspat, tocat.

Se serveste alaturi de orez cu sofran.

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de curcan in stil italian-0
Pulpa de curcan in stil italian-1
Pulpa de curcan in stil italian-2

COMENTARII (12)

Rocsi

Rocsi 1

04.04.2014, 19:48

Mmm ce buna

laura_n

laura_n 1

05.04.2014, 17:28

arata grozav!

mihaelar63

mihaelar63 1

16.05.2014, 08:55

Imi place modul de preparare . Datul in faina si prajitul in ulei la inceput il stiam de la escalop , dar l-am aplicat doar la porc sau vita . Am inceput sa citesc fara ochelari si am citit pulpe,, interioare'' si nu ma dumiream cum or fi acelea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!