Pulpa de curcan in stil italian

de Alexandra Elena in Curcan, 4 Apr 2014 | 4034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe inferioare de curcan
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o tija de telina apio
  • 4 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel
  • coaja rasa de la o lamaie
  • sare si piper
  • 2 linguri de faina
  • ulei
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in stil italian:

Se taie pulpele in felii de 2-3 cm cu os, se spala, le uscam, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se dau prin faina. Se pune uleiul intr-o tigaie larga, cat sa acopere fundul, se lasa sa se incinga si se pun feliile de carne cateva minute, pana ce prind o crusta. Scoatem carnea pe o farfurie. Tocam ceapa, morcovii, telina apio si usturoul, le calim impreuna in ulei, cand sunt calite adaugam feliile de carne, completam cu apa, dam la foc mic si lasam la fiert aproximativ 90 de minute, verificand din cand in cand sa nu scada lichidul. Cand este gata razalim coaja de la o lamaie si adaugam patrunjel, proaspat, tocat.


Se serveste alaturi de orez cu sofran.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in stil italian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

04.04.2014, 19:48

Mmm ce buna

laura_n 1

05.04.2014, 17:28

arata grozav!

mihaelar63 1

16.05.2014, 08:55

Imi place modul de preparare . Datul in faina si prajitul in ulei la inceput il stiam de la escalop , dar l-am aplicat doar la porc sau vita . Am inceput sa citesc fara ochelari si am citit pulpe,, interioare'' si nu ma dumiream cum or fi acelea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de naut
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan in sos de vin rosu si usturoi