Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor

de Oana in Curcan, 12 Noi 2011 | 6278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • un morcov mic
  • un cartof mic
  • o ceapa mica
  • 5-6 catei de usturoi
  • 4 linguri de marar si patrunjel verde tocat fin
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100 g parmezan + 2 linguri pesmet
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor:

Carnea de curcan spalata si stearsa cu un servet de hartie se toaca. Legumele se curata de coaja, se spala si se razuiesc sau se maruntesc la robot. Se amesteca crude cu carnea, se adauga oul, pesmetul, verdeata, sare si piper si se amesteca bine cu mana.


Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt. Pe o farfurie se amesteca parmezanul cu pesmetul. Cu mainile ude se formeaza chiftelutele si se tavalesc apoi prin parmezan. Se aseaza in tava si se presara printre ele fasii subtiri de unt. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu. Chiftelutele se intorc din cand in cand pe toate partile, pana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

13.11.2011, 19:35

delicioase, as manca si eu vreo 8

Oana 1

13.11.2011, 20:50

Dana_Retetegg 1

27.11.2011, 16:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Curcan la gratar cu cartofi in sos de maioneza