Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin

de Gherca Daniela in Curcan, 16 Noi 2015 | 1872 vizualizari

 

Atat pot sa zic: minunat de buna, care o sa va incante toate simturile!

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan
  • 2 linguri de miere
  • 1 lamaie
  • 200ml vin roze, dar merge mai bine un vin alb sec
  • 1 lingurita de rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin:

Pulpa de curcan o spalam si o tamponam cu servetele de bucatarie, o crestam din loc in loc si o condimentam cu sare si piper, apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Intr-un bol amestecam mierea cu zeama de lamaie si peste acestea turnam vinul si rozmarinul uscat.

Cu acest sos ungem pulpa de curcan, iar restul de sos il turnam in tava.

Dam tava la cuptor pana se rumeste frumos deasupra, dar din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.

Noi am servit pulpa de curcan cu cartofi fierti (atat cat sa intre furculita in ei) si apoi trasi la tigaie condimentati doar cu sare si castraveciori in otet.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de curcan  la cuptor cu miere, lamaie si vin-0
Pulpa de curcan  la cuptor cu miere, lamaie si vin-1
Pulpa de curcan  la cuptor cu miere, lamaie si vin-2
Pulpa de curcan  la cuptor cu miere, lamaie si vin-3
Pulpa de curcan  la cuptor cu miere, lamaie si vin-4
Pulpa de curcan  la cuptor cu miere, lamaie si vin-5
Pulpa de curcan  la cuptor cu miere, lamaie si vin-6
Pulpa de curcan  la cuptor cu miere, lamaie si vin-7
Pulpa de curcan  la cuptor cu miere, lamaie si vin-8

COMENTARII (21)

Rocsi

Rocsi 1

16.11.2015, 20:43

Bya Ralu

Bya Ralu 1

17.11.2015, 01:18

Ce bunătate

miki_a

miki_a 1

17.11.2015, 11:13

Ce bunatate ai facut Danuta! Felicitari!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!