Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii

de La Ancuta in Curcan, 1 Dec 2010 | 6533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-700 g pulpa de curcan dezosata
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 1/2 cana de apa
  • Pentru marinata:
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura mustar
  • 1 frunza de dafin
  • 30 ml otet balsanic
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii:

Amestecam bine toate ingredientele pentru marinata.


Carnea se spala, se portioneaza si se condimenteaza. Adaugam carnea peste marinata si amestecam bine. Acoperim si dam la frigider 30 de minute.


Scoatem carnes din frigider si o asezam in tava. Adaugam marinata peste carne siar apoi ceapa taiata marunt.


Amestecam bulionul cu pasta de ardei, cimbrul si apa si le punem peste carne.


Acoperim cu un capac sau cu folie de auminiu si dam la cuptor pentru 1 ora.


Luam capacul si mai lasam 10 minute, sa se rumeneasca.


Noi am servit cu muraturi si galuste de mamaliga cu ciuperci.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

La Ancuta 1

03.12.2010, 21:47

Multumesc Sylvia si pofta buna

nadina73 1

05.12.2010, 03:56

super

La Ancuta 1

06.12.2010, 01:13

Multumesc Nadina. A mers perfect cu galustele cu ciuperci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Curry de casă cu orez basmati și curcan