Piept de Curcan cu Legume

de BuburuzaBubu in Curcan, 9 Dec 2012 | 3339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr piept de curcan,taiat cuburi
  • 3 cepe,taiate julien
  • 4 catei de usturoi tocati mare
  • 2 ardei grasi,rosu si verde taiati cuburi mari
  • 300 ml supa de legume
  • 3 linguri faina
  • 75 ml sos soja
  • 500 gr ciuperci,mici
  • 1 crenguta rosmarin
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de Curcan cu Legume:

Condimentam carnea de curcan cu sare si piper si o tavalim prin faina.

Intr-o tigaie cu peretii inalti, se incalzeste 3 linguri de ulei, se pune pieptul de curcan si se rumeneste pe toate partile la foc iute pentru 3 min. dupa care se scoate pe o farfurie.

In aceeasi tigaie adaugam 2 linguri de ulei,se pun ciupercile si le prajim cca 2 min.Se scot si se pun peste carne.

Adaugam din nou 2 linguri de ulei si prajim la foc iute,ceapa,usturoiul,rozmarinul si ardeiul,apoi adaugam supa si sosul soja,acum adaugam carnea si ciupercile si se lasa sa fiarba cca 15 min la foc mic.

Servim cu orez si un pahar de vin alb! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de Curcan cu Legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2012, 11:37

Cum arata!!!!

ANNA_46 1

11.12.2012, 00:12

Ce combinatie de mancarica buna, super bine arata

kukibella 1

11.12.2012, 14:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan cu merisoare