Rulouri de curcan

de ANCA in Curcan, 12 Ian 2010 | 8623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de curcan
  • ciuperci
  • cascaval
  • praz/ceapa
  • ardei gras
  • cimbru
  • patrunjel
  • condimente pentru curcan
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan:

Pieptul de curcan se portioneaza si se bate ca pentru snitel.


Fiecare bucata am presarat-o cu condimente pentru curcan si le-am lasat de-o parte pana am preparat umplutura: am pus in robotul de bucatarie ciupercile proaspete, prazul, ardeiul gras, verdeata si cascavalul si le-am maruntit bine, am adaugat cimbru, sare si piper, dupa gust. Cantitatile se stabilesc in functie de cata carne aveti si dupa gust, de aceea nu le scriu...


Am intins compozitia pe bucatile de carne, am rulat si am fixat cu scobitori (sau se leaga cu sfoara) sa nu se desfaca. Apoi le-am asezat intr-un vas yena uns cu unt, am adaugat apa si de-asupra fiecarui rulou am pus un cubulet de unt. Am acoperit vasl cu folie de aluminiu, si am pus in cuptorul incins pt circa 30 minute, dupa care am indepartat folia si am mai lasat in cuptor sa se rumeneasca putin de-asupra.


Garnitura: cuscus si pepene murat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

30.03.2010, 02:47

grozav de bun

ANCA 1

30.03.2010, 21:30

asa e

nadina73 1

13.05.2010, 02:00

super felicitari arata foarte bine 5 furculite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Salata calda de curcan si ardei copti