Rulouri de curcan

de ANCA in Curcan, 12 Ian 2010 | 10781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de curcan
  • ciuperci
  • cascaval
  • praz/ceapa
  • ardei gras
  • cimbru
  • patrunjel
  • condimente pentru curcan
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan:

Pieptul de curcan se portioneaza si se bate ca pentru snitel.

Fiecare bucata am presarat-o cu condimente pentru curcan si le-am lasat de-o parte pana am preparat umplutura: am pus in robotul de bucatarie ciupercile proaspete, prazul, ardeiul gras, verdeata si cascavalul si le-am maruntit bine, am adaugat cimbru, sare si piper, dupa gust. Cantitatile se stabilesc in functie de cata carne aveti si dupa gust, de aceea nu le scriu...

Am intins compozitia pe bucatile de carne, am rulat si am fixat cu scobitori (sau se leaga cu sfoara) sa nu se desfaca. Apoi le-am asezat intr-un vas yena uns cu unt, am adaugat apa si de-asupra fiecarui rulou am pus un cubulet de unt. Am acoperit vasl cu folie de aluminiu, si am pus in cuptorul incins pt circa 30 minute, dupa care am indepartat folia si am mai lasat in cuptor sa se rumeneasca putin de-asupra.

Garnitura: cuscus si pepene murat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de Curcan cu Legume