Pulpa de miel la tava

de Adrian2016 in Oaie, 8 Apr 2018 | 3074 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"...........Mie imi place mielul si il mananc oricum, sunt fericit ca sunt singurul care il mananca si nu am cu cine ma bate pe farfurie:)))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de miel - 2 kg
  • 2 linguri unsoare de porc
  • 200 ml vin rosu sec
  • sare
  • 1 capatana de usturoi
  • cimbru
  • piper
  • rozmarin
  • tarhon
  • salvie
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la tava:

       Am spalat carnea de miel sub un jet de apa rece si am curatat-o de pielita. Intr-un castron am pus cele 2 linguri de unsoare si am adaugat celelalte ingrediente. Am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.

        Am facut in pulpa de miel mici buzunarele pe care le-am umplut cu jumatati de usturoi. Am uns pulpa pe o parte si pe cealalta cu unsoarea amestecata cu ingredientele, am turnat vinul peste si am lasat-o la macerat 4 ore.

        Am incins cuptorul la 200 de grade C si am bagat pulpa la cuptor. Dupa 10 minute am redus cuptorul si am lasat-o la 170 de grade C, pana s-a rumenit pe ambele parti. Am stropit-o din cand in cand cu sosul din tava.

A iesit un deliciu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca nu folositi unsoare, puteti pune ulei, dupa parerea mea unsoarea fragezeste carnea.

2

Se serveste cu orice garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la tava" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Miel marinat cu ceapa si usturoi la cuptor