Pulpa de porc cu legume la tigaie

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2015 | 7517 vizualizari

 

Este o mancare simpla, poate banala, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de pulpa
  • 400 g legume congelate
  • 2 lg de ulei de masline
  • 50 g de unt
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu legume la tigaie:

       Prima data am preparat carnea, am sarat si piperat fiecare bucata si am prajit-o in ulei incins. Separat intr-o tigaie am adaugat uleiul de masline si untul taiat feliute.

       Dupa ce s-a topit untul am adaugat legumele congelate din punga. Amestecam cu o paleta usor si le lasam la foc potrivit sa se caleasca.Cand sunt aproape gata saram, piperam si putem adauga si condimentele care au fost in punga dupa gust. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Uleiul de masline nu va lasa untul sa se arda si ii va pastra aroma.

2

Legumele trebuie amestecate usor ptr. ca sa nu se faca terci la sfarsit.

3

Le serviti imediat fierbinti sau reci, sunt la fel de delicioase in ambele cazuri.

4

Putem adauga pentru aroma patrunjel tocat sau busuioc.

5

Legumele nu trebuie dezghetate se pun inghetate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura Stefania cu orez