Pulpa de porc cu legume la tigaie

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2015 | 3284 vizualizari

 

Este o mancare simpla, poate banala, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de pulpa
  • 400 g legume congelate
  • 2 lg de ulei de masline
  • 50 g de unt
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu legume la tigaie:

Prima data am preparat carnea, am sarat si piperat fiecare bucata si am prajit-o in ulei incins. Separat intr-o tigaie am adaugat uleiul de masline si untul taiat feliute.


Dupa ce s-a topit untul am adaugat legumele congelate din punga. Amestecam cu o paleta usor si le lasam la foc potrivit sa se caleasca.Cand sunt aproape gata saram, piperam si putem adauga si condimentele care au fost in punga dupa gust. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Uleiul de masline nu va lasa untul sa se arda si ii va pastra aroma.

2

Legumele trebuie amestecate usor ptr. ca sa nu se faca terci la sfarsit.

3

Le serviti imediat fierbinti sau reci, sunt la fel de delicioase in ambele cazuri.

4

Putem adauga pentru aroma patrunjel tocat sau busuioc.

5

Legumele nu trebuie dezghetate se pun inghetate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

reisnaor_2006 1

26.05.2015, 15:21

grasa si frumoasa,e deviza mea

reisnaor_2006 1

26.05.2015, 15:22

multumesc Dia

Rocsi 1

26.05.2015, 19:59

Bun ce ai pregatit tu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu ciupercute si salata de ardei copti