Pulpa de porc cu leurda

de Lau in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2019 | 1497 vizualizari

 

 
 "Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa sau supa
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu leurda:

Carnea o spalam si o taiem felii, dupa care le batem putin cu ciocanul.

Adaugam in tava in care am adaugat uleiul, condimentam cu sare si piper dupa gust.

Tocam verdeata si adaugam in tava.

Vinul il amestecam cu apa si mustarul, turnam peste carne si dam tava la cuptoru pana ce scade lichidul si carnea s-a rumenit frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu mere si stafide