Pulpa de porc cu sos picant de rosii

de La Ancuta in Porc, 12 Feb 2011 | 2767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita verdeturi a la provence
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare, piper

Pentru sos:

  • 1 ceapa
  • 8 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 felie telina
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 ceasca bulion
  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana vin rosu
  • piper boabe
  • 1 frunza de dafin
  • cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sos picant de rosii:

Carnea se spala si se condimenteaza cu sare si piper.


Intr-o punga magica punem boiaua, cimbrul si verdeturile. Bagam carnea in punga si legam cu clema inclusa. Amestecam bine apoi intepam punga cu o scobitoare si punem in tava.


Dam la cuptor 30 de minute iar apoi scoatem dincuptor si rupem punga. Ma dam la cuptor pentru inca 10-15 minute, daca dorim carnea mai rumenita.


Intre timp pregatim sosul:


Taiem ceapa si usturoiul maarunt. Celelalt legume le taiem marunt sau le dam pe razatoare.


Punem ceapa si usturoiul sa se caleasca in putin ulei. Adaugam apoi celelalte legume si lasam putin pana se inmoaie.


Adaugam bulionul, apa si vinul, piperul, cimbrul si frunza de dafin. Acoperim si lasam sa fiarba 15 minute.


Potrivim de sare si oprim focul.


Servim cald alaturi de pulpa de porc. Noi am avut o garnitura de paste facute in casa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mirela0911 1

13.02.2011, 22:05

Delicios

Bya Ralu 1

20.03.2013, 19:28

bun tare

La Ancuta 1

20.03.2013, 21:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc