Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]

de mihaelar63 in Porc, 12 Mai 2011 | 2209 vizualizari

 

Cea mai buna carne de porc pentru prepararea la cuptor este ceafa .
Cea mai in voga garnitura a primaverii e spanacul !!!

 

INGREDIENTE

  • 1Kg ceafa porc
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 crenguta rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml ulei
  • 1 kg spanac
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]:


  1. Ceafa de porc se spala , se portioneaza felii si se pune intr-o tava .

  2. Legumele se curata , se spala .Ardeiul taiat fasii si ceapa rosie pestisori se aseaza deasupra carnii.

  3. Condimentati cu sare, piper si boia si rozmarin verde.

  4. Stropiti cu foarte putin ulei [ ceafa are grasime care se va ,, topi'' la copt]

  5. Se da tava acoperita cu folie de aluminiu 30 min la cuptorul incins si inca 10min fara folie , pentru rumenire .

  6. Serviti cu garnitura de spanac inabusit [ spanacul se spala si se scurge de apa , se inabuse usor in putin ulei de masline + usturoi + sare ]

 
Daca ti-a placut reteta noastra " Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

13.05.2011, 11:51

ioi...si nu am mancat nimic de ieri ceafa ai dreptate ce-a mai buna

RuxyRux 1

13.05.2011, 12:27

Arata grozav.

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 09:56

Cata dreptate in ceea ce spui in introducere......................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu carnati ,cartofi si bere la cuptor