Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]

de mihaelar63 in Porc, 12 Mai 2011 | 2381 vizualizari

 

Cea mai buna carne de porc pentru prepararea la cuptor este ceafa .
Cea mai in voga garnitura a primaverii e spanacul !!!

 

INGREDIENTE

  • 1Kg ceafa porc
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 crenguta rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml ulei
  • 1 kg spanac
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]:


  1. Ceafa de porc se spala , se portioneaza felii si se pune intr-o tava .

  2. Legumele se curata , se spala .Ardeiul taiat fasii si ceapa rosie pestisori se aseaza deasupra carnii.

  3. Condimentati cu sare, piper si boia si rozmarin verde.

  4. Stropiti cu foarte putin ulei [ ceafa are grasime care se va ,, topi'' la copt]

  5. Se da tava acoperita cu folie de aluminiu 30 min la cuptorul incins si inca 10min fara folie , pentru rumenire .

  6. Serviti cu garnitura de spanac inabusit [ spanacul se spala si se scurge de apa , se inabuse usor in putin ulei de masline + usturoi + sare ]

 
Daca ti-a placut reteta noastra " Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

13.05.2011, 11:51

ioi...si nu am mancat nimic de ieri ceafa ai dreptate ce-a mai buna

RuxyRux 1

13.05.2011, 12:27

Arata grozav.

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 09:56

Cata dreptate in ceea ce spui in introducere......................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pere cu carne