Pulpa de porc in foi de varza

de Bunica in Mezel de casa, 6 Feb 2015 | 1950 vizualizari

 

Pulpa de porc in foi de varza am vazut-o la Mihaela63.Mi s-a parut interesant preparatul.Si cum aveam in congelator o bucata de pulpa de la porc de tara,am purces la preparat.Nu-mi pare rau.Este delicios preparatul!

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc(cam 1 kg.)
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 foi mari de varza murata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in foi de varza:

Pune untura intr-un castron si amesteca bine cu condimentele.

Bucata de pulpa de porc spalata,uscata unge-o cu untura condimentata.


Imbrac-o bine cu frunzele de varza.


Ia un vas ceramic ,care a stat plin cu apa 20 minute si pune pulpa in el.


Da vasul acoperit la cuptor pentru o ora.


Scoate vasul din cuptor ,ia frunzele de varza si introduce-l in cuptor fara capac, pentru a se rumeni carnea.


Serveste alaturi de garnitura ,dar si fara .


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Am adaugat sare pentru ca varza mea nu este foarte sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

06.02.2015, 18:05

MonaMimi 1

06.02.2015, 18:44

Rocsi 1

06.02.2015, 20:51

Vin la degustare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Carnati de Bucuresti