Pulpa de porc in foi de varza

de Bunica in Mezel de casa, 6 Feb 2015 | 5951 vizualizari

 

Pulpa de porc in foi de varza am vazut-o la Mihaela63.Mi s-a parut interesant preparatul.Si cum aveam in congelator o bucata de pulpa de la porc de tara,am purces la preparat.Nu-mi pare rau.Este delicios preparatul!

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc(cam 1 kg.)
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 foi mari de varza murata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in foi de varza:

Pune untura intr-un castron si amesteca bine cu condimentele.
Bucata de pulpa de porc spalata,uscata unge-o cu untura condimentata.

Imbrac-o bine cu frunzele de varza.

Ia un vas ceramic ,care a stat plin cu apa 20 minute si pune pulpa in el.

Da vasul acoperit la cuptor pentru o ora.

Scoate vasul din cuptor ,ia frunzele de varza si introduce-l in cuptor fara capac, pentru a se rumeni carnea.

Serveste alaturi de garnitura ,dar si fara .

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am adaugat sare pentru ca varza mea nu este foarte sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan