Pulpa de porc marinata in vas de lut

de Bya Ralu in Porc, 14 Dec 2015 | 1341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc intreaga(5 felii potrivite)
  • 3 cartofi
  • 1/2 praz
  • 50 ml vin alb
  • apa

Pentru marinarea carnii:

  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc marinata in vas de lut:

Bucata de carne se cresteaza (nu se taie feliile pana jos), se stropeste cu ulei de masline pe ambele parti, se pun condimentele, se pune intr-o punga si se da la frigider pana a doua zi.


Intr-un vas de lut punem carnea, sosul format de la marinarea carnii,putina apa,acoperim cu capac si dam la cuptor pentru circa 1 ora.


Intre timp se intoarce carnea pe cealalta parte.


Cartofii se taie in bucati mai groase, se pun intr-un castron se condimenteaza si se stropesc cu ulei de masline si se pun in vasul de lut langa carne,iar deasupra punem prazul taiat rondele.


Se stropeste carnea cu vinul alb,se acopera cu capac pentru 10 minute si se da la cuptor.


Se scoate capacul dupa cele 10 minute si se mai lasa pana cand se rumeneste putin si carnea si cartofii.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se serveste cu mujdei de usturoi si/sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc marinata in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

15.12.2015, 21:28

Catalina L 1

16.12.2015, 07:29

Bya Ralu 1

20.12.2015, 13:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne