Pulpa de porc marinata, la gratar

de Ancutsa in Porc, 14 Aug 2017 | 2014 vizualizari

 

Pulpa de porc marinata, fripta pe gratar, alaturi de dovlecei la gratar sau o salata de legume. O reteta de vara.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de pulpa de porc
  • Pentru marinata:
  • 2 linguri bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 1 pahar bere
  • 2 linguri ulei
  • Sare si piper dupa gust
  • Se serveste cu dovlecel la gratar sau salata de legume
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc marinata, la gratar:


Fiecare prepara marinata dupa plac, eu obisnuiesc s-o prepar astfel: intr-un castron se amesteca bulionul cu berea, uleiul, sucul de la o jumatate de lamaie, putina sare, foarte putin piper, o lingurita de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti. Eu folosesc bere atat la porc, cat si la pui. Puteti adauga si alte mirodenii care va plac.


Se dau feliile de carne prin sos si se lasa in acest vas cel putin 2 ore. Eu am lasat-o pe masa.


Se pregateste carnea pe gratarul electric pana se rumeneste bine.


Se serveste cu felii de dovlecel pregatit tot pe gratar sau salata de legume.



Pofta Buna!


Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/pulpa-de-porc-marinata-la-gratar.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc marinata, la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Ancutsa 1

16.08.2017, 10:09

Va multumesc frumos!

Panacris 1

16.08.2017, 14:57

Sășioasă și de sezon

Ancutsa 1

16.08.2017, 16:48

Multumesc, Cristina, ma bucur mult ca ti-a placut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 6

ieri la 23:28

Salata de cartofi, cu piept de pui și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:06

Supa crema de mazare cu spanac

de oanapl 6

pe 19.10 la 23:54

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean