Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie

de Valclaudia in Porc, 19 Iul 2017 | 2991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. pulpa de porc
  • 200 gr. carnaciori uscati si afumati de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie mare de gradina
  • sare dupa gust
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • ardei iute tocat dupa gust
  • 2 catei de usturoi pisati
  • apio (arpagic verde)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie:

Pulpa de porc am taiat-o bucati pe care le-am asezat in tigaie impreuna cu bucatile de carnaciori uscati si afumati.

Am spalat si curatat ardeiul si rosia, le-am taiat bucati mari si le-am adaugat in tigaie impreuna cu boabele de mustar, cele de piper si sare dupa gust.

Am picurat putin ulei, am adaugat 1 cana de apa si am acoperit tigaia.

Am lasat carnea sa se gateasca la foc redus pana a scazut intreaga cantitate de apa si s-a format sosul.

Am tocat ardeiul iute marunt si l-am adaugat dupa gust peste carne in tigaie.

La fel am procedat si cu arpagicul verde, am adaugat si usturoiul pisat si am amestecat sosul sa se intrepatrunda uniform aromele.

A servit cu piure de cartofi,o combinatie foarte gustoasa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si carnaciori in sos picant la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file