Pulpa de vitel cu legume la cuptor

de corina241 in Vita, 13 Dec 2010 | 5335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de vitel
  • 1 conopida de marime potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel cu legume la cuptor:

Carnea de vita se spala bine,o portionam si o punem la fiert intr-un vas de 2 litri cu apa.

Lasam sa fiarba pana intra furculita usor in carne.Strecuram zeama in care a fiert carnea si o pastram.

Pregatim un vas de yena,asezam bucatile de carne,adaugam apa in care a fiert carnea.

Legumele le spalam in apa rece si le punem in vasul de yena alaturi de carne.Ceapa o punem intreaga,ardeiul taiat in 4,morcovii taiati rondele,iar conopida se desface in buchetele.

Condimentam,adaugam foile de dafin si dam la cuptor pana ce legumele au fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vitel cu legume la cuptor