Pulpe aromate pe pat de varza creata

de Sidy in Pui, 25 Mar 2011 | 3621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 varza creata
  • 4 cartofi
  • 150 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/2 praz
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • patrunjel verde
  • sos de soia
  • sos chili
  • 1 lingura mustar
  • 100 ml vin alb
  • condimente pentru pui
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate pe pat de varza creata:

Pulpele de pui se spala bine si li se indeparteaza pielita.


Din sosul de soia, cel de chili, sare, piper, condimente de pui, pasta de gogosari,vin, mustar,ulei, sare si piper se face o marinata in care se tin pulpele macar o ora, la rece.Mai bine ar fi de seara pina dimineata, ar fi mai aromate... Dupa scurgerea perioadei, asezam pulpele de pui in vasul roman care a stat in prealabil in apa.Adaugam si marinata ramasa, felii de ardei rosu si patrunjel verde. Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina cand se coace carnea, cam 40-50 de minute.


Intre timp pregatim mancarea de varza creata: taiem rondele prazul, curatam cartofii si ii taiem in cuburi mici si feliem varza dupa dorinta.

In putin ulei calin prazul, adaugam varza si cartofii, o cana cu apa, cat sa depaseasca varza si cartofii si asezonam.Lasam sa fiarba la foc mic cam 30 de minute. Amestecam faina cu smantana, o subtiem cu apa si o rasturnam peste varza fiarta.


Lasam sa mai dea citeva clocote, dupa care presaram deasupra marar verde tocat. Dupa ce pulpele sunt bine rumenite , le servim alaturi de mancarea de varza creata.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Daca doriti mai puteti adauga cate o lingura cu smantana, la servire...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate pe pat de varza creata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

25.03.2011, 12:57

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:15

MotanLaOale 1

25.03.2011, 21:38

pulpeeeee bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui