Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura

de -Miti- in Pui, 30 Aug 2013 | 5534 vizualizari

 

Un pranz rapid si delicios,cu o aroma placuta.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 4 linguri de otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi,pisati
  • 1 lingurita de mustar Dijon
  • 1 kg de cartofi noi
  • sare si piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura:

Amestecam otetul balsamic, uleiul,usturoiul,mustarul,sarea si piperul. Adaugam pulpele si lasam la frigider 2 ore.


Spalam cartofii si ii lasam deoparte.


Dupa ce au trecut cele doua ore, punem pulpele de pui intr-o tava. In aceeasi tava puteti pune si cartofii sau folositi o alta tava.


Dam tava la cuptor cam 45 de minute. Dupa ce s-au rumenit pe o parte,intoarcem si pe cealalta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

diaconta 1

15.09.2013, 23:15

Mie nu-mi trimite barbati,mai bine da si tu o pulpa))

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 08:35

mmm...foarte bune

babi5 1

15.12.2014, 21:07

:

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
PULPE PUI CU LEGUME LA CUPTOR