Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii

de rivka in Pui, 16 Noi 2009 | 15215 vizualizari

 

Dupa ideea lui Bunica

 

INGREDIENTE

  • 2 caserole una de inimi, una de pipote cca 500 grame
  • 1 cutie mare de rosii pisate
  • sare
  • piper
  • 4 cepe mari
  • marar
  • patrunjel
  • 1 lingura ulei masline
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii:

Pipotele si iminile de pui se spala cu apa rece, se curata daca e cazul si se pun la fiert in apa cu sare.Cand au dat cateva clocote se spumeaza cu lingura si se muta in alt vas trecandu-se printr-o strecuratoare.

Se adauga ceapa taiata rondele , sarea si se lasa la foc mic cca 40 minute.

Apoi se adauga rosiile, mararul tocat marunt, patrunjelul tocat marunt, sare piper dupa gust , o lingura ulei masline,se acopera si se dau la cuptor cca 1 ora.

Se serveste presarata cu verdeata(dar nu e obligatoriu eu nu am pus) langa orice garnitra eu am facut langa cartofi prajiti dar e buna si cu orez sau puree de cartofi.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (5)

rivka 1

17.11.2009, 19:05

da sunt foarte bune, barbatu=meu nu mai mancase niciodata pipote si inimi, a fost cam neincrezator...in fine nici eu nu mai mancasem de vreo...15 ani ? poate, dar acum tot imi spune sa-i mai fac....

liana_geicu 1

17.11.2009, 19:33

am luat si eu 2 caserole, cred ca o sa prepar dupa reteta asta....

rivka 1

19.11.2009, 17:34

azi am facut-o iar ca poza era de mai demult nu o postasem...langa fac puree de cartofi si salata si maine un orez basmati.
foarte buna si super ieftina...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat