Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii

de rivka in Pui, 16 Noi 2009 | 12310 vizualizari

 

Dupa ideea lui Bunica

 

INGREDIENTE

  • 2 caserole una de inimi, una de pipote cca 500 grame
  • 1 cutie mare de rosii pisate
  • sare
  • piper
  • 4 cepe mari
  • marar
  • patrunjel
  • 1 lingura ulei masline
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii:

Pipotele si iminile de pui se spala cu apa rece, se curata daca e cazul si se pun la fiert in apa cu sare.Cand au dat cateva clocote se spumeaza cu lingura si se muta in alt vas trecandu-se printr-o strecuratoare.


Se adauga ceapa taiata rondele , sarea si se lasa la foc mic cca 40 minute.


Apoi se adauga rosiile, mararul tocat marunt, patrunjelul tocat marunt, sare piper dupa gust , o lingura ulei masline,se acopera si se dau la cuptor cca 1 ora.


Se serveste presarata cu verdeata(dar nu e obligatoriu eu nu am pus) langa orice garnitra eu am facut langa cartofi prajiti dar e buna si cu orez sau puree de cartofi.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

rivka 1

17.11.2009, 19:05

da sunt foarte bune, barbatu=meu nu mai mancase niciodata pipote si inimi, a fost cam neincrezator...in fine nici eu nu mai mancasem de vreo...15 ani ? poate, dar acum tot imi spune sa-i mai fac....

liana_geicu 1

17.11.2009, 19:33

am luat si eu 2 caserole, cred ca o sa prepar dupa reteta asta....

rivka 1

19.11.2009, 17:34

azi am facut-o iar ca poza era de mai demult nu o postasem...langa fac puree de cartofi si salata si maine un orez basmati.
foarte buna si super ieftina...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu legume si pui