Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Carne de pui este una din preferatele mele, iar in combinatie cu orice fel de legume iese un pranz sau o cina pe cinste.
In urma cu ceva timp, pentru ca am aflat ca este benefic stomacului, am inceput sa mancam broccoli, care a devenit prietenul nostru foarte repede!
Pulpele se curata si, daca este timp, se lasa o ora-doua cu sare si piper. Apoi se pun sa traga un clocot-doua impreuna cu o ceapa. Suntem atenti sa spumam bine deoarece supa obtinuta o vom folosi.
Curatam cartofii si ii taiem un cuburi potrivite.
Intr-o tava se aseaza pulpele, insa in jurul lor punem legumele dupa bunul plac.
Adaugam peste ele supa obtinuta si le dam la cuptor.
Eu la inceput am acoperit cu o folie, iar cand aproape au fost gata, am dat-o jos pentru ca pulpele sa capete o culoare aurie frumoasa.
1
timpul de facere este diferit de la cuptor la cuptor
2
carne de pui poate fi si altfel condimentata, dupa bunul plac
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult