Pulpe cu legume

de Larisel in Pui, 27 Aug 2014 | 3822 vizualizari

 

Carne de pui este una din preferatele mele, iar in combinatie cu orice fel de legume iese un pranz sau o cina pe cinste.

In urma cu ceva timp, pentru ca am aflat ca este benefic stomacului, am inceput sa mancam broccoli, care a devenit prietenul nostru foarte repede!

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe
  • doi cartofi
  • broccoli
  • baby carrots sau morcovei
  • varza de bruxelles: 3-4
  • o ceapa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu legume:

Pulpele se curata si, daca este timp, se lasa o ora-doua cu sare si piper. Apoi se pun sa traga un clocot-doua impreuna cu o ceapa. Suntem atenti sa spumam bine deoarece supa obtinuta o vom folosi. 

Curatam cartofii si ii taiem un cuburi potrivite.

Intr-o tava se aseaza pulpele, insa in jurul lor punem legumele dupa bunul plac. 

Adaugam peste ele supa obtinuta si le dam la cuptor.

Eu la inceput am acoperit cu o folie, iar cand aproape au fost gata, am dat-o jos pentru ca pulpele sa capete o culoare aurie frumoasa.

TIPS-URI

1

timpul de facere este diferit de la cuptor la cuptor

2

carne de pui poate fi si altfel condimentata, dupa bunul plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui gustos (fara prajeli)