Pulpe de cocos la Multicooker

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 11 Iun 2015 | 1481 vizualizari

 

Ajutorul meu de nadejde pe acest timp canicular, pe langa oala sub presiune, este aparatul de gatit Multicooker Philips. Un ajutor silentios care nu ,,imprastie '' multa caldura in jur. In plus mancarea preparata in el este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne cocos [ 2pulpe inferioare si una superioara}
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • 4 cepe verzi
  • 4 usturoi verde
  • 2 rosii
  • 1 legatura mica frunze telina
  • 1 legatura mica frunze patrunjel
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de cocos la Multicooker:


  1. Curatati si spalati carnea de cocos.

  2. Spalati, curatai si tocati ceapa, usturoiul, ardeiul si telina .

  3. Se pune in cuva aparatului carnea, apa, vinul, uleiul, sarea, boiaua, ceapa si usturoiul tocate.

  4. Se seteaza pe functia fierbere 30 minute .

  5. Dupa 30 minute setati functia Stew si adugati rosiile tocate si telina tocata .

  6. Spre sfarsit verificati din cand in cand ca lichidul sa nu scada prea mult .

  7. Este gata cand lichidul a scazut si se formeaza un sos consistent .

  8. Serviti carnea de cocos presarata cu verdeata si garnitura /salata preferata .

  9. Noi am servit cu garnitura de orez si salata de castraveti .

 

TIPS-URI

1

Prepararea este facila, implica manopera minima .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de cocos la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

11.06.2015, 10:35

Simo de data aceasta au iesit binisor imaginile desi era noapte

mihaelar63 1

11.06.2015, 10:36

Ksenia , asa este stau frumusel

Bya Ralu 1

11.01.2016, 05:01

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de branza