Pulpe de curcan in stil asiatic

de Retete cu Margareta Cismasiu in Curcan, 14 Sep 2014 | 1845 vizualizari

 

Am vrut sa schimb putin atmosfera,asa ca am gatit aceste pulpe de curcan in stil asiatic.Am reusit ce mi-am propus asa ca meniul a fost apreciat de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 2-3pulpe de curcan ,
  • 4linguri sos soia,
  • 2linguri otet balsamic,
  • 3linguri ketchup,
  • 1lingura mujdei de usturoi,
  • 1lingura zahar,
  • sare,
  • piper,
  • ghimbir.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan in stil asiatic:

Din ingredientele mentionate se prepara un sos cu care se ung pulpele de curcan.Se pun intr-o cratita,se potrivesc de sare si piper ,se adauga ghimbirul si se toarna sosul deasupra.Se acopera cu un capac si se dau la cuptor.Dupa o ora se ia capacul de pe cratita si se da din nou la cuptor sa se rumeneasca frumos.Din cand in cand se ung pulpele cu sosul din cratita. Se servesc cu garnitura de legume

 

TIPS-URI

1

Timpul de coacere difera in functie de marimea pulpelor.

2

Reteta se poate face si cu alt fel de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

deyutzky 1

14.09.2014, 23:30

MotanLaOale 1

15.09.2014, 08:39

Sim0na 1

04.04.2015, 15:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!