Pulpe de curcan in stil asiatic

de Retete cu Margareta Cismasiu in Curcan, 14 Sep 2014 | 4440 vizualizari

 

Am vrut sa schimb putin atmosfera,asa ca am gatit aceste pulpe de curcan in stil asiatic.Am reusit ce mi-am propus asa ca meniul a fost apreciat de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 2-3pulpe de curcan ,
  • 4linguri sos soia,
  • 2linguri otet balsamic,
  • 3linguri ketchup,
  • 1lingura mujdei de usturoi,
  • 1lingura zahar,
  • sare,
  • piper,
  • ghimbir.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan in stil asiatic:

Din ingredientele mentionate se prepara un sos cu care se ung pulpele de curcan.Se pun intr-o cratita,se potrivesc de sare si piper ,se adauga ghimbirul si se toarna sosul deasupra.Se acopera cu un capac si se dau la cuptor.Dupa o ora se ia capacul de pe cratita si se da din nou la cuptor sa se rumeneasca frumos.Din cand in cand se ung pulpele cu sosul din cratita. Se servesc cu garnitura de legume

TIPS-URI

1

Timpul de coacere difera in functie de marimea pulpelor.

2

Reteta se poate face si cu alt fel de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in sos de piper roz