Pulpe de curcan prajite

de Bya Ralu in Curcan, 8 Aug 2013 | 10423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de curcan
  • ulei pentru prajit
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan prajite:

Pulpele se cresteaza si se condimenteaza.

Intr-o tigaie punem ulei  si punem pulpele la prajit.Se acopera cu un capac pentru a nu stropii cu ulei si se intorc pe o parte si pe cealalta.

Dupa ce s-au prajit putin se adauga jumatate de pahar de apa si frunzele de busuioc.

Tot timpul se lasa acoperit,iar cand a scazut zeama se mai adauga apa.Cam in 30-40 minute sunt gata.

Intre timp punem cartofii la fiert pentru piure.

 

Cu zeama care se ramane de la carne se formeaza un sos.Reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-ceapa-cu-smantana-si-marar-49726.html

TIPS-URI

1

Se serveste cu sos de ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 09:00

foarte gustoase

Bya Ralu 1

20.11.2013, 17:21

Panacris 1

18.01.2014, 10:16

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de curcan