Pulpe de curcan prajite

de Bya Ralu in Curcan, 8 Aug 2013 | 3833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de curcan
  • ulei pentru prajit
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan prajite:

Pulpele se cresteaza si se condimenteaza.


Intr-o tigaie punem ulei si punem pulpele la prajit.Se acopera cu un capac pentru a nu stropii cu ulei si se intorc pe o parte si pe cealalta.


Dupa ce s-au prajit putin se adauga jumatate de pahar de apa si frunzele de busuioc.


Tot timpul se lasa acoperit,iar cand a scazut zeama se mai adauga apa.Cam in 30-40 minute sunt gata.


Intre timp punem cartofii la fiert pentru piure.



Cu zeama care se ramane de la carne se formeaza un sos.Reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-ceapa-cu-smantana-si-marar-49726.html

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu sos de ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 09:00

foarte gustoase

Bya Ralu 1

20.11.2013, 17:21

Panacris 1

18.01.2014, 10:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut