Pulpa de curcan in sos de unt si rozmarin

de Bucataras Medi in Curcan, 23 Mar 2013 | 2660 vizualizari

 

va invit la masa de pranz!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • 75 g unt
  • 2 crengute rosmarin proaspat
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 1 ardei iute mic
  • 2 catei de usturoi
  • o cana cu vin alb demi-sec
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in sos de unt si rozmarin:

Transam pulpa de curcan in fileuri subtiri. Condimentam cu sare si piper macinat.


Intr-o tigaie punem untul la topit si adaugam fileurile de carne. Lasam pana cand carnea devine usor rumena avand grija sa o intoarcem de pe o parte pe alta. Scoatem carnea pe o farfurie si o acoperim pentru a sta calda.


In tigaia cu unt in care am rumenit carnea adaugam firele de rosmarin (eu le-am adaugat intregi dar le puteti taia bucati mici daca doriti), usturoiul si ardeiul iute taiate rondele subtiri si patrunjelul taiat fin. Lasam la foc potrivit sa dea in cateva clocote dupa care adaugam vinul si lasam pana cand sosul scade la jumatate. Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Pentru servire asezam bucatile de carne pe o farfurie, le stropim cu sosul de mai sus si...pofta buna!


Putem acompania friptura cu o garnitura sau...mai simplu...cu o salata. Si neaparat un pahar cu vin!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos de unt si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bucataras Medi 1

23.03.2013, 21:45

laurici,,,,,,,,,,,,,,EXPIRATA scrie pe ea

laura_n 1

23.03.2013, 22:01

nooooooo, ai postat o "expirata"??? nu pot sa cred

Corinuta 1

24.03.2013, 19:20

Ce suculenta! Iti lasa gura apa privind-o

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu cartofi la cuptor