Pulpe de curcan umplute cu ficatei

de Sidy in Curcan, 23 Oct 2012 | 1852 vizualizari

 

Cu ce se mai pot umple pulpele de curcan sa fie mai gustoase ???Hai sa incercam cu ficatei si cu ciuperci.A iesit ceva deosebit de bun.Incercati daca nu ma credeti....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan dezosate
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 g ficatei pui
  • patrunjel verde
  • vegeta fara sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan umplute cu ficatei:

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde , iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa. Deasupra se presara piper, boia si vegeta , se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.


Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura( ulei ) si lasam sa se prajeasca putin .


Cand sunt gata pulpele fripte ,lăsam carnea să se odihnească 20-30 minute înainte de tăiere pentru a permite sucurilor să se distribuie uniform.


Pulpele se portioneaza si se servesc cu diferite garnituri si salata.


Usor de facut dar foarte gustos.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan umplute cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dobrezaira 1

23.10.2012, 10:59

mmmm, delicios!

marcela1979 1

23.10.2012, 11:49

cred ca sunt delicioase

Rocsi 1

23.10.2012, 12:01

O fata harnica ce face de toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan