Pulpe de curcan umplute cu ficatei

de Sidy in Curcan, 23 Oct 2012 | 2932 vizualizari

 

Cu ce se mai pot umple pulpele de curcan sa fie mai gustoase ???Hai sa incercam cu ficatei si cu ciuperci.A iesit ceva deosebit de bun.Incercati daca nu ma credeti....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan dezosate
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 g ficatei pui
  • patrunjel verde
  • vegeta fara sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan umplute cu ficatei:

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde , iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa. Deasupra se presara piper, boia si vegeta , se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.


Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura( ulei ) si lasam sa se prajeasca putin .


Cand sunt gata pulpele fripte ,lăsam carnea să se odihnească 20-30 minute înainte de tăiere pentru a permite sucurilor să se distribuie uniform.


Pulpele se portioneaza si se servesc cu diferite garnituri si salata.


Usor de facut dar foarte gustos.


Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan umplute cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dobrezaira 1

23.10.2012, 10:59

mmmm, delicios!

marcela1979 1

23.10.2012, 11:49

cred ca sunt delicioase

Rocsi 1

23.10.2012, 12:01

O fata harnica ce face de toate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de curcan dezosată cu ierburi aromate & Salată de crudităţi