Pulpe de iepure cu galuste

de trifadalia in Iepure, 31 Mai 2019 | 1888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de iepure 2 bucati
  • ulei 50 ml
  • piper1/2 lingurita
  • boia dulce 1 lingurita
  • cimbru 1 lingurita
  • pasta de ardei- 1 lingura
  • bulion de rosii 100 ml
  • usturoi 3 catei
  • patrunjel verde - 1/2 legatura
  • Pentru galuste
  • 2 oua batute
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • ulei
  • 50 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure cu galuste:

Pulpele de iepure se separa cea superioara de cea inferioara si se maseaza cu ulei, piper, boia dulce si cimbru, apoi se pun in tigaie cu puțin ulei si apa cât sa le acopere. Se lasa la foc potrivit sub capac intorcandu-se din cand in cand de pe o parte pe alta. Cand au fost aproape gata, se pune pasta de ardei si bulion. Spre final, adăugati 3 căței de usturoi dați prin presa. După ce se stinge aragazul se adăuga si pătrunjel verde.
Pt găluște: 2 oua bătute amestecate cu faina si putina apa pana ajung de consistentă unei smantani grase. Când a fiert apa se pune sita deasupra si se trece aluatul prin ea. Când se ridica la suprafața, găluștele sunt gata. Le-am pus in strecurator, le-am limpezit cu apa rece si am picurat puțin ulei ca sa nu se lipească.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

03.06.2019, 13:11

CretuValentina 1

03.06.2019, 15:31

Bunica 1

03.06.2019, 20:37

O bunatate ai facut ,fata draga!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coniglio al forno -iepure la cuptor