Pulpe de iepure cu galuste

de trifadalia in Iepure, 31 Mai 2019 | 1873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de iepure 2 bucati
  • ulei 50 ml
  • piper1/2 lingurita
  • boia dulce 1 lingurita
  • cimbru 1 lingurita
  • pasta de ardei- 1 lingura
  • bulion de rosii 100 ml
  • usturoi 3 catei
  • patrunjel verde - 1/2 legatura
  • Pentru galuste
  • 2 oua batute
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • ulei
  • 50 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure cu galuste:

Pulpele de iepure se separa cea superioara de cea inferioara si se maseaza cu ulei, piper, boia dulce si cimbru, apoi se pun in tigaie cu puțin ulei si apa cât sa le acopere. Se lasa la foc potrivit sub capac intorcandu-se din cand in cand de pe o parte pe alta. Cand au fost aproape gata, se pune pasta de ardei si bulion. Spre final, adăugati 3 căței de usturoi dați prin presa. După ce se stinge aragazul se adăuga si pătrunjel verde.
Pt găluște: 2 oua bătute amestecate cu faina si putina apa pana ajung de consistentă unei smantani grase. Când a fiert apa se pune sita deasupra si se trece aluatul prin ea. Când se ridica la suprafața, găluștele sunt gata. Le-am pus in strecurator, le-am limpezit cu apa rece si am picurat puțin ulei ca sa nu se lipească.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coniglio al forno -iepure la cuptor