Pulpe de pui crocante

de Corinuta in Pui, 25 Noi 2010 | 12254 vizualizari

 

Intr-o seara a venit Cristi acasa cu doua caserole de pulpe dezosate.........a fost promotie, asa ca, pe langa reteta de pulpe umplute a lui Robert pe care era musai sa o incerc :D, am mai pregatit o tava de pulpe crocante. Cam asta e povestea pulpelor.........au fost dilicioase!

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui dezosate (cca 500 g)
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 200 g cascaval ras
  • sare,piper macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui crocante:

Se spala pulpele, se lasa sa se scurga si se taie in doua. Ouale condimentate cu sare si piper se bat bine. Se amesteca cascavalul ras cu pesmetul pe o farfurie, pe alta farfurie faina cu putina sare.

Se trece fiecare bucata de carne prin faina, ou, pesmet cu cascaval si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Se dau pulpele la cuptorul incins pana se rumenesc, cca 20-30 de minute pe fiecare parte - mie imi plac rumenite bine:)

Merg foarte bine alaturi de cartofi prajiti, dar le puteti servi cu orice garnitura va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Corinuta 1

11.07.2013, 18:15

las ca faci tu alta data!

Alina26 1

16.09.2013, 15:33

cat de binr poate sa mai arate...1!!!!!! imi ploua in gura.............

Corinuta 1

16.09.2013, 16:18

Multumesc Alina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui