Pulpe de pui crocante

de Corinuta in Pui, 25 Noi 2010 | 13282 vizualizari

 

Intr-o seara a venit Cristi acasa cu doua caserole de pulpe dezosate.........a fost promotie, asa ca, pe langa reteta de pulpe umplute a lui Robert pe care era musai sa o incerc :D, am mai pregatit o tava de pulpe crocante. Cam asta e povestea pulpelor.........au fost dilicioase!

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui dezosate (cca 500 g)
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 200 g cascaval ras
  • sare,piper macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui crocante:

Se spala pulpele, se lasa sa se scurga si se taie in doua. Ouale condimentate cu sare si piper se bat bine. Se amesteca cascavalul ras cu pesmetul pe o farfurie, pe alta farfurie faina cu putina sare.

Se trece fiecare bucata de carne prin faina, ou, pesmet cu cascaval si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Se dau pulpele la cuptorul incins pana se rumenesc, cca 20-30 de minute pe fiecare parte - mie imi plac rumenite bine:)

Merg foarte bine alaturi de cartofi prajiti, dar le puteti servi cu orice garnitura va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Kentucky (KFC)