Pui cu gutui

de ianculubita in Pui, 19 Sep 2013 | 1451 vizualizari

 

Ati facut sau mancat asa ceva???cand eram copil nici nu vroiam sa aud,dar acum am vazut cat este de buna.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de pui
  • 4-5gutui bine coapte
  • 100g unt
  • 3linguri ulei
  • 3linguri zahar
  • 1lingura faina
  • 1ceapa
  • 1lamaie
  • 2cani supa de pui
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu gutui:

Carnea spalata,o prajim in unt+ulei si scoatem bucatile pe o farfurie;


gutuile spalate,taiate in sferturi,curatate de casuta cu seminte,taiate felii mai groase,le stropim cu zeama de lamaie apoi le prajim in untul ramas de la carne dupa care se scot si ele pe o farfurie;


tot in untul ramas,daca e nevoie mai adaugam putin ulei,calim ceapa tocata foarte marunt,cand a inceput sa se inmoaie adaugam zaharul si le caramelizam impreuna cu atentie sa nu se arda;


stingem cu supa de pui iar cand incepe sa fiarba adaugam carnea,dupa ce carnea este fiarta adaugam gutuile,lasam sa fiarba incet acoperit 10min,adaugam apoi faina dizolvata cu putina apa rece,amestecam,potrivim de gust apoi servim calda cu verdeata deasupra.

 

TIPS-URI

1

eu nu sunt adepta fainii in sosuri,de aceea nu am pus aici;am lasat putin mai mult pe foc sa scada si a fost excelent

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MIUTA 1

19.09.2013, 11:01

Ce bun trebuie sa fie!!!

Rocsi 1

19.09.2013, 13:46

Interesanta combinatia

ianculubita 1

19.09.2013, 17:28

Daca va plac sosurile dulci acrisoare,este o mancare ..de mai ceri o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pui cu Struguri si Sampanie (Reteta Video)