Pulpe de pui cu ardei

de Lau in Pui, 29 Mar 2014 | 1912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 3 ardei
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 1 cana vin
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ardei:

Pulpele de pui le spalam bine le condimentam cu sare si le prajim in putin ulei (cat sa se rumeasca putin)


Le asezam intr-o tava (unsa cu ulei sau tapetata cu hartie) acoperim cu folia alimentara,


Cat se prajesc pulpele curatam ceapa, ardeii si taiem solzisori,


In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa, ardeii si lasam sa se caleasca cca 2 minute cat sa se inmoaie,


Turnam amestecul peste pulpe (cu tot cu ulei), adaugam condimente dupa gust, vinul si cateii de usturoi,


Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 30 min dupa care luam folia, iar ardeii si ceapa o impingem in lichidul din tava, adaugam zeama de lamaie deasupra la pulpe si dam din nou la cuptor pana se rumesc frumos deasupra (cca 5 min)


Pofta buna.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

29.03.2014, 20:27

Ce gust bun le da ardeiul

Lau 1

30.03.2014, 11:35

multumesc

Krystyan Trendy 1

29.12.2014, 00:14

grozave pulpele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii si mozzarella