Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut

de Constelatialeu in Pui, 21 Sep 2018 | 6654 vizualizari

 

Azi a fost cu munca mai munca.....adica cules piersici, cules struguri, sapat gropi si altele...nu va spun chiar tot.....asa ca am bagat in oala de lut niste pulpe si cartofisi le-am ''uitat'' in cuptor la foc mic....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui cca 500 g
  • 5 cartofi cca 600 g
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru uscat
  • 100 mlulei
  • 200 ml apa
  • 1 oala de lut
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut:

Am spalat pulpele, le-am am presarat sare, piper si boia dulce peste ele. Cartofii i-am curatat si taiat in bucati mari. Am asezat cartofii in oala de lut, am presarat sare, apoi am asezat pulpele, am turnat uleiul si apa si am presarat putin cimbru uscat. Am  bagat oala la cuptor, la foc mic cca 3 ore si ceva, ca n-am cronometrat, am avut treaba. Mai deschideam din cand in cand cuptorul sa vad ce si cum.

Am servit cu gogonele murate, deliciu, ca la ce foame aveam puteam sa mancam si-un cal la protap....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe sare