Pulpe de pui cu ceapa verde si ciuperci pe pat de orez basmati

de Toamna07 in Pui, 27 Mai 2014 | 3237 vizualizari

 

Sugestie pentru felul doi !
O delicioasa combinatie de legume cu pui, servita cu orezul meu preferat .

 

INGREDIENTE

Ingrediente :

  • 8 pulpe superioare
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 300 g ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • un dovlecel mic
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 5 catei de usturoi zdrobiti cu lama la cutit
  • coriandru macinat
  • Orez basmati fiert in apa cu sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa verde si ciuperci pe pat de orez basmati:

Pulpele de pui bine spalate,uscate,sarate si piperate le-am calit la foc iute, in 100 ml ulei, pana cand pielita a devenit crocanta.Le-am scos pe o farfurie si le-am lasat deoparte.
In vasul unde am facut pulpele am pus ceapa tocata pana a inceput sa se inmoaie,a urmat-o ciupercile fara codite,ardeii si dovlecelul cubulete.Dam focul mai mic si punem capacul pentru 5 minute.
Adaugam sucul de rosii,usturoiul si coriandru.Amestecam usor cu o paleta.
Asezam pulpele de pui deasupra si mai lasam 5 minute.
Servim aceasta mancare gustoasa cu orez basmati.

O sa va placa foarte mult .:)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa verde si ciuperci pe pat de orez basmati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Krystyan Trendy 1

28.05.2014, 15:25

foarte gustoase

Toamna07 1

05.06.2014, 18:03

Multumesc !

reisnaor_2006 1

04.09.2014, 18:09

oooooooo ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu ochiuri