Pulpe de pui cu ciuperci

de ela in Pui, 18 Feb 2012 | 14516 vizualizari

 

un deliciu....eu le-am facut la tigaia hot pan,ca sa economisesc timp,dar tot asa se pot face si la cuptor,doar prajind putin pulpele intr-o tigaie la inceput si apoi facand la fel reteta...este foarte bun pentru pranz...

 

INGREDIENTE

  • 4pulpe intregi de pui
  • 2borcane ciuperci taiate
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 2fire praz
  • 150ml vin alb
  • 150ml apa
  • 1conserva rosii cuburi in bulion
  • 1lingura boia dulce
  • 4catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci:

Spalam pulpele,le stergem cu un servetel,le ungem cu putin ulei de masline si le condimentam cu condimente pentru pui.Le punem in tigaia hot pan preincalzita,la temperatura de 150grade si le lasam 10minute,imtorcandu-le pe o parte si pe alta din cand in cand(eu nu am fost atenta si le-am prajit putin mai mult,dar a fost doar la suprafata).

Taiem rondele prazul(sau ceapa verde) si le adaugam in tigaie si amestecam putin.

Ciupercile le spalam,le scurgem de apa si le punem si pe ele in tigaie cu vinul,apa si sare si piper dupa gust(nu mult daca ati pus condimentele pentru pui).Lasam 10minute,dam temperatura la 170grade si adaugam rosiile in bulion si boiaua,mai adaugam apa daca trebuie si mai lasam 10minute.Spre sfarsit adaugam usturoiul pisat,dam temperatura la 150grade.Lasam sa se rumeneasca frumos si sa scada lichidul dar nu de tot.Servim cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

ela 1

19.02.2012, 23:13

Oana,cum arata,dar ce gustoase sunt....

horia 1

20.02.2012, 00:14

ela ori le faci,ori nu le mai faci!nota 10.

ela 1

20.02.2012, 19:26

Horia,multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in foietaj