Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 4 Aug 2015 | 3129 vizualizari

 

Tare bun a fost!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana:

Pulpele de pui se cresteaza si se pun la fiert pentru circa 15 minute(se poate prepara o supa din zeama in care fierb pulpele).


Ceapa se taie rondele,la fel si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.


Se adauga si pulpele fierte,se calesc cateva minute pe ambele parti,dupa care se pune 1-2 polonic din zeama de supa.


Se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit sa fiarba.


Dupa circa 10 minute se adauga dovlecelul curatat de coaja si de seminte si taiat feliute potrivite.


Se mai completeaza cu putina zeama daca mai este nevoie,se adauga si condimentele dupa gust si usturoiul strivit.


Cand legumele sunt fierbe se adauga smantana,se amesteca bine,se mai lasa 1 minut pe foc dupa care se adauga patrunjelul tocat marunt si se serveste.


 

TIPS-URI

1

se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

06.08.2015, 20:07

monica

mihaelar63 1

10.08.2015, 09:37

Buun

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:01

bun bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciocanele la cuptor