Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 4 Aug 2015 | 3558 vizualizari

 

Tare bun a fost!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana:

Pulpele de pui se cresteaza si se pun la fiert pentru circa 15 minute(se poate prepara o supa din zeama in care fierb pulpele).

Ceapa se taie rondele,la fel si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.

Se adauga si pulpele fierte,se calesc cateva minute pe ambele parti,dupa care se pune 1-2 polonic din zeama de supa.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Dupa circa 10 minute se adauga dovlecelul curatat de coaja si de seminte si taiat feliute potrivite.

Se mai completeaza cu putina zeama daca mai este nevoie,se adauga si condimentele dupa gust si usturoiul strivit.

Cand legumele sunt fierbe se adauga smantana,se amesteca bine,se mai lasa 1 minut pe foc dupa care se adauga patrunjelul tocat marunt si se serveste.

 

 

TIPS-URI

1

se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

06.08.2015, 20:07

monica

mihaelar63 1

10.08.2015, 09:37

Buun

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:01

bun bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor