Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 3 Apr 2011 | 3309 vizualizari

 

am de cateva luni betele pentru frigarui si daca frigarui cu carne n-am apucat sa fac, am zis sa le folosesc totusi la ceva :)) asa ca am facut cartofii :D

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • nucsoara
  • 50 ml vin
  • 2 bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor:

Spalam pulpele si cartofii.


Pulpele le lasam intregi, le crestam din loc in loc, apoi le condimentam dupa gust.


Cartofii ii taiem rondele nici prea groase, nici prea subtiri.


Ungem o tava termorezistenta cu ulei, punem pulpele si cartofii pe care i-am infipt in betele pentru frigarui, apoi i-am condimentat si pe ei dupa gust.


Dam la cuptorul preincalzit o ora la foc mediu, la jumatatea intervalului intoarcem atat carnea, cat si cartofii pe cealalta parte.


Dupa ce s-au facut cartofii si carnea, stropim totul cu vin si mai lasam inca 15 minute la cuptor.


Servim alaturi de o salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2011, 09:28

motan multumesc, au fost buneee

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2011, 09:28

ruxy multumesc

babi5 1

18.12.2014, 08:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui